Tekst laten vertalen door TextHolm

Door te kiezen voor vertaalbureau TextHolm kiest u voor kwalitatief hoogwaardige vertalingen. Kwaliteit is onze hoogste prioriteit. Onze vertalers hebben een taalkundige opleiding afgerond en beschikken over vele jaren ervaring op het gebied van teksten vertalen. Een tekst laten vertalen door een professioneel vertaalbureau is een goede investering, want een vertaling is meer dan het omzetten van woorden en zinnen naar een andere taal. Om uw producten of diensten in het buitenland op dezelfde manier te kunnen presenteren, moet de inhoud van de tekst net zo overtuigend zijn als in uw eigen taal. Omdat de meeste van onze vertalers zelf meerdere jaren in een ander land hebben gewoond, weten zij precies hoe ze uw klanten het beste kunnen aanspreken.

Tekst laten vertalen voor internationale doelen

Door uw teksten te laten vertalen naar één of meerdere van deze talen, bereikt u miljoenen potentiële klanten in het buitenland. Een kleine investering met grote internationale resultaten en natuurlijk een hogere omzet voor uw bedrijf. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

Onze talen

Wij zijn gespecialiseerd in de belangrijkste grote Europese talen. Wij bieden professionele vertalingen aan voor de volgende talen: Deens, Duits, Engels, Fins, Frans, Nederlands, Noors, Spaans, Russisch, Zweeds. Ga voor meer informatie over onze talen naar het kopje “Talen” en selecteer uw gewenste taal door te klikken op de juiste titel. Hier vindt u de informatie over de taal, onze vertalers en de redenen om te kiezen voor vertaalbureau TextHolm.

Leveringstijd

Vaak hebben ondernemers een goed idee en grootse plannen, maar moet alleen de tekst nog worden vertaald naar een andere taal. Wij antwoorden gemiddeld binnen één uur op al uw vragen. Dit wordt door veel van onze klanten gewaardeerd, omdat veel ondernemers niet lang willen wachten op hun vertaling. In de vertaalwereld hebben we vrijwel altijd te maken met korte, strakke deadlines. Omdat wij een flexibel team hebben, kunnen we er altijd voor zorgen dat uw vertaling snel wordt geleverd.

Meer dan alleen een tekst laten vertalen

Het opmaken van een tekst in Word of Excel is belangrijk, maar voor de gemiddelde ondernemer een bijzaak die veel tijd kost en afleidt van wat een ondernemer het liefst doet: ondernemen. Maakt u zich geen zorgen. Wij zorgen ervoor dat we niet alleen uw teksten vertalen naar de gewenste talen, maar dat ook de lay-out precies hetzelfde blijft als het origineel. U stuurt ons uw originele tekst, wij verzorgen de vertalingen en maken de tekst op met de juiste lay-out. Zo kunt u uw potentiële klanten in het buitenland op een professionele manier aanspreken. Eenvoudig, toch?

Nog steeds niet overtuigd?

Bekijk hier de beoordelingen van onze klanten uit heel Europa!