Specialisaties op het gebied van vertalen

Geen enkele tekst is hetzelfde. Uw website moet bijvoorbeeld helder geformuleerde tekst bevatten over uw diensten of producten. Een cv bevat beknopte informatie over opleidingen en werkervaring, en een IT-gerelateerde tekst wordt geschreven met specifieke vaktermen. Onze vertalers hebben een taalkundige opleiding afgerond en beschikken over vele jaren ervaring op het gebied van teksten vertalen. Door te investeren in een goede vertaling door een professioneel vertaalbureau worden uw diensten of producten ook in het buitenland interessant. Een vertaling is meer dan het omzetten van woorden en zinnen naar een andere taal. Om uw producten of diensten in het buitenland op dezelfde manier te kunnen presenteren, moet de inhoud van de tekst net zo krachtig en overtuigend zijn als in uw eigen taal. Omdat de meeste van onze vertalers zelf meerdere jaren in een ander land hebben gewoond, weten zij precies hoe ze uw klanten het beste kunnen aanspreken.

Onze specialisaties

Wij zijn gespecialiseerd in verschillende soorten tekst. We bieden professionele vertalingen aan voor de volgende onderwerpen: cv’s, handleidingen, marketing, menukaarten, mode, nieuwsbrieven, software, webshops, websites en zakelijke teksten. Ga voor meer informatie over onze specialisaties naar het kopje “Specialisaties” en selecteer het type tekst dat u wilt laten vertalen door te klikken op de juiste titel. Hier vindt u de informatie over de onderwerpen, onze vertalers en de redenen om te kiezen voor vertaalbureau TextHolm.

Teksten laten vertalen voor een groter publiek

Als u uw teksten laat vertalen kunt u duizenden nieuwe klanten bereiken binnen en buiten Europa. Door een kleine investering te doen in het vertalen van uw tekst kan uw omzet enorm groeien. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan, bekijk onze verschillende diensten of lees de beoordelingen van onze klanten.

Leveringstijd

Vaak hebben ondernemers een goed idee en grootse plannen, maar moet alleen de tekst nog worden vertaald naar een andere taal. Wij antwoorden gemiddeld binnen een uur op al uw vragen. Dit wordt door veel van onze klanten gewaardeerd, omdat veel ondernemers niet lang willen wachten op hun vertaling. In de vertaalwereld hebben we vrijwel altijd te maken met korte, strakke deadlines. Omdat wij een flexibel team hebben, kunnen we er altijd voor zorgen dat uw vertaling snel wordt geleverd.

Meer dan alleen vertalen

Het opmaken van een tekst in Word of Excel is belangrijk, maar voor de gemiddelde ondernemer een bijzaak die veel tijd kost en afleidt van wat een ondernemer het liefst doet: ondernemen. Maakt u zich geen zorgen. Wij zorgen ervoor dat we niet alleen uw teksten vertalen naar de gewenste talen, maar dat ook de lay-out precies hetzelfde blijft als het origineel. U stuurt ons uw originele tekst, wij verzorgen de vertalingen en maken de tekst op met de juiste lay-out. Zo kunt u uw potentiële klanten in het buitenland op een professionele manier aanspreken. Eenvoudig, toch?

Nog steeds niet overtuigd?

Bekijk hier de beoordelingen van onze klanten uit heel Europa!