Neem contact met ons op

 

U kunt veel informatie over TextHolm en onze vertaaldiensten op deze website vinden, maar het is natuurlijk altijd mogelijk dat u specifieke vragen heeft over een bepaalde vertaling of over de levertijd van uw documenten. Niet ieder project is namelijk hetzelfde. Wij weten hoe belangrijk het is om snel antwoord te krijgen als er vragen zijn. Daarom reageren we gemiddeld binnen één uur op al uw vragen en opmerkingen.

 

Omdat we vloeiend Engels, Nederlands, Duits en Zweeds spreken, kunt u ons in verschillende talen benaderen. Dit kan schriftelijk via e-mail of Skype, maar ook telefonisch.

 

Hebt u vragen of opmerkingen over onze diensten of over ons bedrijf waarop u het antwoord niet op deze website kunt vinden, of wilt u een offerte bij ons aanvragen? Neem dan contact met ons op. Stuur ons een bericht via e-mail met uw vraag en het document dat u vertaald wilt hebben voor een vrijblijvende en scherp geprijsde offerte. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. Wij zijn iedere werkdag te bereiken op telefoonnummer +31 (0) 6 2782 4849 of via Skype.

 

Ook kunt u onderstaand formulier voor uw vragen of opmerkingen gebruiken door uw gegevens in te vullen en te klikken op “Verzenden”. Uw gegevens en vragen worden automatisch naar ons verzonden. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op.

Contactformulier

 

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  TextHolm Translation Services V.O.F.

  Komeet 8
  1474 AD Oosthuizen
  The Netherlands

  VAT: NL855422257B01

  +31 6 2782 4849
  info@textholm.eu

  TextHolm Translation Services is geregistreerd bij de Nederlandse Kamer van Koophandel. Ons KvK-nummer is 63837854.