De Zweedse taal

Het Zweeds is een Scandinavische taal binnen de Germaanse taalfamilie. Zweeds is de grootste taal van Scandinavië en wordt door ongeveer 9 miljoen moedertaalsprekers gesproken. Zweeds wordt gesproken in heel Zweden en het is een van de officiële talen van Finland. In de autonome Finse provincie Åland is het Zweeds de enige officiële taal. Het Zweeds heeft, net als de verwante talen Deens en Noors, veel leenwoorden uit het Duits. Zweden, Noren en Denen kunnen elkaar onderling redelijk goed verstaan.

Zweden

Zweden is het grootste land van Scandinavië en het ligt centraal in Noord-Europa. Het land is sinds 1995 lid van de Europese Unie. Zweden is zeer welvarend en rijk. Het behoort tot de meest ontwikkelde landen ter wereld. Zweden is bekend door grote winkels zoals IKEA en H&M. Deze Zweedse merken zijn overal ter wereld te vinden.

Zweedse vertaling

Hoewel men in Zweden over het algemeen goed Engels spreekt, wordt op de zakelijke markt de voorkeur gegeven aan de communicatie in de eigen taal. Daarom is een correcte Zweedse vertaling van uw teksten een goede investering als u de Zweedse markt wilt betreden. Wij kunnen u helpen bij het vertalen van uw teksten voor uw diensten en producten. Een goede Zweedse vertaling van uw website, reclameteksten of zakelijke communicatie draagt bij aan het verhogen van uw omzet. Een goede tekst wekt de interesse bij honderden nieuwe klanten in Scandinavië. Wij helpen u graag bij de presentatie van uw diensten en producten in de eigen taal van het land met goed geformuleerde teksten.

Onze Zweedse vertalers

Onze gespecialiseerde Zweedse vertalers vertalen verschillende soorten teksten die variëren van reclameteksten tot zakelijke documenten en van textiel tot IT-gerelateerde teksten. Dankzij onze samenwerkingen met kundige vertalers zijn we altijd in staat om de beste vertaler voor uw teksten te selecteren. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor uw Zweedse vertaling.

Kwaliteitsgarantie

Bij ons krijgt u een unieke kwaliteitsgarantie. Als de Zweedse vertaling niet naar volledige tevredenheid is vertaald, passen we de tekst aan tot het gewenste eindresultaat is bereikt. De kwaliteitsgarantie geldt tot acht dagen na levering van uw vertaling.