Zakelijke tekst vertalen

Uw bedrijf loopt goed. U hebt grootse plannen om uw diensten te presenteren in het buitenland, alleen kunnen uw klanten de tekst niet lezen. Laat uw zakelijke tekst vertalen door gespecialiseerde vertalers en bereik miljoenen nieuwe klanten binnen en buiten Europa. Als u uw zakelijke teksten bijvoorbeeld laat vertalen naar het Duits, bereikt u mensen in Duitsland, de belangrijkste handelspartner van veel Europese landen. Als u uw zakelijke tekst laat vertalen naar het Engels, spreekt u mensen over de hele wereld aan in de wereldtaal. Een zakelijke tekst vertalen is de eerste stap naar zakendoen in het buitenland.

Daarom kiest u voor TextHolm

Een zakelijke tekst vertalen is meer dan het overzetten van de woorden en zinnen die u in Nederland zou gebruiken. Een zakelijke tekst vertalen voor een grote internationale onderneming is bijvoorbeeld niet hetzelfde als het vertalen van een tekst voor een tekst voor een klein lokaal bedrijf, omdat de teksten op een andere manier worden geschreven, en dus ook op een andere manier worden vertaald. Hiervoor hebben wij verschillende specialisten. Door te kiezen voor TextHolm kiest u voor vertalingen van topkwaliteit. Wij verzorgen vertalingen voor particulieren en bedrijven van over de hele wereld. Onze vertalers hebben jarenlange ervaring als het gaat om zakelijke tekstvertalingen voor allerlei soorten branches. Hierdoor weet u zeker dat uw vertaling van hoge kwaliteit is. Vraag nu een offerte aan en laat uw zakelijke tekst vertalen.

Leveringstijd

Vaak heeft u, zoals de meeste ondernemers, een goed idee en grootse plannen, maar hoeft u alleen de teksten nog te vertalen naar een andere taal. Wij antwoorden gemiddeld binnen één uur op al uw vragen. Dit wordt door onze klanten gewaardeerd, omdat veel ondernemers niet lang willen wachten op hun vertaling. In de vertaalwereld hebben we vrijwel altijd te maken met korte, strakke deadlines. Omdat wij een flexibel team hebben, kunnen we er altijd voor zorgen dat uw vertaling snel wordt geleverd.

Meer dan alleen een zakelijke tekst vertalen

Het opmaken van een tekst in Word of Excel is belangrijk, maar voor de gemiddelde ondernemer een bijzaak die veel tijd kost en afleidt van wat een ondernemer het liefst doet: ondernemen. Maakt u zich geen zorgen. Wij zorgen ervoor dat we niet alleen uw zakelijke teksten vertalen naar de gewenste talen, maar dat ook de lay-out precies hetzelfde blijft als het origineel. U stuurt ons uw originele tekst, wij verzorgen de vertalingen en maken de tekst op met de juiste lay-out. Zo kunt u uw potentiële klanten in het buitenland op een professionele manier aanspreken. Eenvoudig, toch?