Website vertalen

U bent succesvol als bedrijf. U hebt een goede website die in Nederland al veel wordt bezocht. U hebt grote plannen om uw diensten te presenteren in het buitenland, alleen kunnen uw klanten de tekst niet lezen. Laat uw website vertalen door gespecialiseerde vertalers en bereik miljoenen nieuwe klanten in en buiten Europa. Als u uw website bijvoorbeeld laat vertalen naar het Engels, bereikt u mensen in de grootste, belangrijkste internationale taal. Als u uw website laat vertalen naar het Duits, spreekt u inwoners van het land van de belangrijkste Nederlandse handelspartner aan in hun eigen taal. Een website vertalen is de eerste stap naar zakendoen in het buitenland.

Daarom kiest u voor TextHolm

Een website vertalen is meer dan het overzetten van de woorden en zinnen die u op uw bestaande site hebt staan. Een website vertalen voor een webshop is bijvoorbeeld niet hetzelfde als het vertalen van een website voor marketing, omdat de teksten op een andere manier worden geschreven, en dus ook op een andere manier worden vertaald. Hiervoor hebben wij verschillende specialisten. Door te kiezen voor TextHolm kiest u voor vertalingen van topkwaliteit. Wij verzorgen vertalingen voor particulieren en bedrijven van over de hele wereld. Onze vertalers hebben jarenlange ervaring als het gaat om tekstvertalingen voor websites voor allerlei soorten branches. Zo weet u zeker dat uw vertaling van hoge kwaliteit is. Vraag nu een offerte aan en laat uw website vertalen.

Leveringstijd

Vaak heeft u, zoals de meeste ondernemers, een goed idee en grootse plannen, maar moet u alleen nog de website vertalen naar een andere taal. Wij antwoorden gemiddeld binnen één uur op al uw vragen. Dit wordt door onze klanten gewaardeerd, omdat veel ondernemers niet lang willen wachten op hun vertaling. In de vertaalwereld hebben we vrijwel altijd te maken met korte, strakke deadlines. Omdat wij een flexibel team hebben, kunnen we er altijd voor zorgen dat uw vertaling snel wordt geleverd.

Meer dan alleen een website vertalen

Het opmaken van een tekst in Word of Excel is belangrijk, maar voor de gemiddelde ondernemer een bijzaak die veel tijd kost en afleidt van wat een ondernemer het liefst doet: ondernemen. Maakt u zich geen zorgen. Wij zorgen ervoor dat we niet alleen uw teksten vertalen naar de gewenste talen, maar dat ook de lay-out precies hetzelfde blijft als het origineel. U stuurt ons uw originele tekst, wij verzorgen de vertalingen en maken de tekst op met de juiste lay-out. Zo kunt u uw potentiële klanten in het buitenland op een professionele manier aanspreken. Eenvoudig, toch?