Wat kost een vertaling?

Niet iedere tekst is hetzelfde. Soms zijn teksten eenvoudig, en soms vereisen ze een gespecialiseerde vertaler die bekend is met het woordgebruik en het jargon van uw teksten. Onze tarieven worden bepaald door de volgende factoren:

 

  • Het aantal woorden van de brontekst.
  • De taalcombinatie.
  • De moeilijkheidsgraad: algemene of gespecialiseerde tekst.
  • Het teksttype: Word- en Exceldocumenten zijn eenvoudiger te vertalen omdat de opmaak door onze vertaalsoftware volledig wordt behouden. Documenten die afbeeldingen bevatten, zoals PDF-documenten en scans, vergen meer inspanning dan gewone teksten.

 

De vraag “Wat kost een vertaling” is dus te vergelijken met de vraag “Wat kost een huis” of “Wat kost een auto”. Het is afhankelijk van veel verschillende factoren en vooral ook van uw eisen. Een vrijblijvende offerte vraagt u aan via onze contactpagina of de offertepagina.

Betaling

Betaling is mogelijk via PayPal, Mastercard, Visa, Maestro en een internationale overschrijving via Internetbankieren. U ontvangt altijd een officiële factuur met btw-vermelding.

 

Persoonlijk contact in vier talen

Omdat onze in-house-medewerkers vloeiend Engels, Nederlands, Duits en Zweeds spreken, kunt u ons in verschillende talen benaderen. Dit kan schriftelijk via e-mail of Skype, maar ook telefonisch. Wij weten hoe belangrijk het is om snel antwoord te krijgen als er vragen zijn. Om deze reden reageren we gemiddeld binnen één uur op al uw vragen en opmerkingen.

Vragen of opmerkingen?

Heeft u vragen of opmerkingen over onze diensten of over ons bedrijf waarop u het antwoord niet op deze website kunt vinden, of wilt u een offerte bij ons aanvragen? Neem dan contact met ons op. Stuur ons een bericht via e-mail met uw vraag en het document dat uw vertaald wilt hebben voor een vrijblijvende en scherp geprijsde offerte. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen.