Laat uw teksten vertalen voor een groter publiek

U hebt een succesvol bedrijf met een fantastisch product. U bent overtuigd van uw diensten. Klanten in uw eigen land zijn tevreden over uw bedrijf. De kans is groot dat mensen in het buitenland dit ook zullen zijn. U kunt miljoenen nieuwe potentiële klanten bereiken als wij voor u uw teksten vertalen naar een andere taal, bijvoorbeeld naar het Engels of het Duits.

 

Daarom kiest u voor TextHolm

Door te kiezen voor TextHolm, kiest u voor eersteklasvertalingen. Kwaliteit is onze hoogste prioriteit. Onze vertalers hebben een taalkundige opleiding afgerond en beschikken over vele jaren ervaring op het gebied van teksten vertalen. Het vertalen van een tekst is meer dan het omzetten van woorden en zinnen naar een andere taal. Om uw producten of diensten in het buitenland op dezelfde manier te kunnen presenteren, moet de inhoud van de tekst net zo overtuigend zijn als in uw eigen taal. Omdat de meeste van onze vertalers zelf meerdere jaren in een ander land hebben gewoond, weten zij precies hoe ze uw klanten het beste kunnen aanspreken.

 

Bekijk hier alle voordelen op een rijtje.

Leveringstijd

Vaak hebben ondernemers een goed idee en grootse plannen, maar moet alleen de tekst nog worden vertaald naar een andere taal. Wij antwoorden gemiddeld binnen één uur op al uw vragen. Dit wordt door veel van onze klanten gewaardeerd, omdat veel ondernemers niet lang willen wachten op hun vertaling. In de vertaalwereld hebben we vrijwel altijd te maken met korte, strakke deadlines. Omdat wij een flexibel team hebben, kunnen we er altijd voor zorgen dat uw vertaling snel wordt geleverd.

Meer dan alleen een vertaling

Het opmaken van een tekst in Word of Excel is belangrijk, maar voor de gemiddelde ondernemer een bijzaak die veel tijd kost en afleidt van wat een ondernemer het liefst doet: ondernemen. Maakt u zich geen zorgen. Wij zorgen ervoor dat we niet alleen uw teksten vertalen naar de gewenste talen, maar dat ook de lay-out precies hetzelfde blijft als het origineel. U stuurt ons uw originele tekst, wij verzorgen de vertalingen en maken de tekst op met de juiste lay-out. Zo kunt u uw potentiële klanten in het buitenland op een professionele manier aanspreken. Eenvoudig, toch?

Nog steeds niet overtuigd?

Bekijk hier de beoordelingen van onze klanten uit heel Europa!