De Spaanse taal

Het Spaans is een Romaanse taal die gesproken wordt door meer dan 350 miljoen mensen wereldwijd. Het Spaans heeft, op het Chinees na, de meeste moedertaalsprekers ter wereld. Hiermee is het de tweede wereldtaal. Spaans wordt niet alleen gesproken in Spanje, maar ook in veel landen in Midden- en Zuid-Amerika. Het Spaans heeft om die reden heel veel taalvarianten. Als het gaat om cultuur, economie en politiek speelt het Spaans een heel belangrijke rol in zowel Europa als Amerika. Deze taal heeft veel overeenkomsten met het Portugees en andere Romaanse talen zoals het Frans, Italiaans en Roemeens.

Spanje

Spanje ligt in het zuidwesten van Europa en heeft meer dan 45 miljoen inwoners. Het land kent veel verschillende culturen. Spanje hoort sinds 1986 bij de Europese Unie en sinds 2002 is de euro de nationale munteenheid. Spanje is lang een belangrijke economie van Europa geweest. Tegenwoordig is het ook een populaire vakantiebestemming voor veel Europeanen. Spanje importeert veel machines en voertuigen uit de rest van Europa. Het gaat hier met name om import uit Nederland, Duitsland, Frankrijk, Engeland. Spanje exporteert veel groeten en fruit naar Nederland, Duitsland, Frankrijk en Italië. Hierdoor zijn de landen binnen de Europese Unie erg belangrijk voor Spanje.

Spaanse vertaling

In Spanje spreekt met over het algemeen niet zo goed Engels als in de Noord-Europese landen. Daarom is een correcte Spaanse vertaling van uw teksten erg belangrijk als u de Spaanse markt wilt betreden. Wij verzorgen de vertalingen van uw teksten voor uw diensten en producten. Een helder geformuleerde Spaanse vertaling van uw website, reclameteksten of zakelijke communicatie zorgt voor een hogere omzet. Een goede tekst wekt de interesse bij miljoenen nieuwe klanten in Spanje, maar ook in Midden- en Zuid-Amerika. Wij helpen u graag bij de presentatie van uw diensten en producten in de eigen taal van het land met eersteklasvertalingen.

Onze Spaanse vertalers

Onze hoogopgeleide vertalers verzorgen uw Spaanse vertaling van verschillende soorten teksten die variëren van marketingteksten tot zakelijke documenten en van textiel en mode tot HR-gerelateerde teksten. Dankzij onze samenwerkingen met kundige vertalers zijn we altijd in staat om de beste vertaler voor uw teksten te selecteren. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor uw Spaanse vertaling.

Kwaliteitsgarantie

Bij ons krijgt u een unieke kwaliteitsgarantie. Als de Spaanse vertaling niet naar volledige tevredenheid is vertaald, passen we de tekst aan tot het gewenste eindresultaat is bereikt. De kwaliteitsgarantie geldt tot acht dagen na levering van uw vertaling.