De Russische taal

Het Russisch is de taal van het grootste land ter wereld. Het is net als bijvoorbeeld het Pools en het Tsjechisch een Slavische taal en wordt gesproken door meer dan 170 miljoen mensen. Russisch wordt niet alleen in Rusland gesproken, maar ook in de omliggende landen. Hierdoor is het Russisch ook de moedertaal van mensen binnen de Europese Unie, zoals in Estland, Letland, Litouwen. Ondanks het enorme formaat en de vele verschillende etnische groepen van het land kent het Russisch weinig dialecten of taalvarianten, in tegenstelling tot de meeste Germaanse en Romaanse talen in Europa.

Rusland

Rusland is het grootste land van de wereld. Hoewel het grootste gedeelte in Azië ligt, wonen de meeste mensen in het Europese gebied, waar ook de hoofdstad Moskou ligt. In Rusland wonen iets meer dan 140 miljoen mensen. De bevolkingsdichtheid is erg laag omdat het land zo groot is. Rusland is een belangrijke handelspartner voor veel Europese landen. Met name op het gebied van energie wordt er veel uit Rusland geïmporteerd. Rusland importeert voedsel, machines, levende dieren en landbouwproducten uit de Europese Unie.

Russische vertaling

In Rusland is het beheersen van het Engels geen vanzelfsprekendheid. Investeren in een goede Russische vertaling is dus noodzakelijk als u de Russische markt wilt betreden. Als u uw diensten of producten wilt presenteren in Rusland, kunnen wij u helpen met uw Russische vertaling. Het vertalen van uw website, reclameteksten of zakelijke communicatie speelt een belangrijke rol bij het uitbreiden van uw zakelijke doelen. Goede teksten wekken interesse bij honderden nieuwe klanten in Rusland of in de Europese landen waar Russisch wordt gesproken. We helpen u graag bij het verhogen van uw omzet door uw diensten en producten in het buitenland te presenteren met goede, helder geformuleerde teksten in de eigen taal van het land door uw teksten te vertalen en te lokaliseren.

Onze Russische vertalers

Onze gespecialiseerde Russische vertalers zorgen voor een Russische vertaling van documenten die variëren van reclameteksten tot IT-gerelateerde documenten en van zakelijke documenten tot marketing. Dankzij onze samenwerkingen met kundige vertalers zijn we altijd in staat om de beste vertaler voor uw teksten te selecteren. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor uw Russische vertaling

Kwaliteitsgarantie

Bij ons krijgt u een unieke kwaliteitsgarantie. Als de Russische vertaling niet naar volledige tevredenheid is vertaald, passen we de tekst aan tot het gewenste eindresultaat is bereikt. De kwaliteitsgarantie geldt tot acht dagen na levering van uw vertaling.