Marketing vertalen

U doet het goed als ondernemer en u bent goed in reclame maken. U wilt niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland reclame maken, alleen kunnen uw klanten de tekst niet lezen. Laat uw marketingcampagne vertalen door gespecialiseerde vertalers en bereik miljoenen nieuwe klanten in en buiten Europa. Als u uw marketingteksten bijvoorbeeld laat vertalen naar het Engels, bereikt u mensen in de grootste, belangrijkste internationale taal. Wilt u reclame maken voor Duitsland, laat uw teksten dan vertalen naar het Duits, en spreek inwoners van het land van de belangrijkste Nederlandse handelspartner aan in hun eigen taal. Marketing vertalen zorgt voor naamsbekendheid bij het zakendoen in het buitenland.

Daarom kiest u voor TextHolm

Reclame maken en deze teksten laten vertalen is meer dan het overzetten van de woorden en zinnen die u in Nederland gebruikt. Ieder land heeft namelijk een eigen cultuur en een eigen manier van benaderen als het gaat om het aanspreken van klanten. Omdat marketing op een andere manier wordt geschreven dan bijvoorbeeld websites of webshops, heeft u een specialist nodig. Wij zorgen voor de juiste vertaler voor uw teksten. Door te kiezen voor TextHolm kiest u voor vertalingen van topkwaliteit. Wij verzorgen vertalingen voor particulieren en bedrijven over de hele wereld. Onze vertalers hebben jarenlange ervaring als het gaat om tekstvertalingen van marketingcampagnes voor allerlei soorten branches. Hierdoor weet u zeker dat uw vertaling van hoge kwaliteit is.

Leveringstijd

Vaak willen ondernemers liever gisteren dan vandaag reclame maken voor hun producten en diensten, maar moet alleen nog de marketingcampagne worden vertaald naar een andere taal. Wij antwoorden gemiddeld binnen één uur op al uw vragen. Dit wordt door veel van onze klanten gewaardeerd, omdat veel ondernemers niet lang willen wachten op hun vertaling. In de vertaalwereld hebben we vrijwel altijd te maken met korte, strakke deadlines. Omdat wij een flexibel team hebben, kunnen we er altijd voor zorgen dat uw vertaling snel wordt geleverd.

Maar dan alleen marketing vertalen

Het opmaken van een tekst in Word of Excel is belangrijk, maar voor de gemiddelde ondernemer een bijzaak die veel tijd kost en afleidt van wat een ondernemer het liefst doet: ondernemen. Maakt u zich geen zorgen. Wij zorgen ervoor dat we niet alleen uw teksten vertalen naar de gewenste talen, maar dat ook de lay-out precies hetzelfde blijft als het origineel. U stuurt ons uw originele tekst, wij verzorgen de vertalingen en maken de tekst op met de juiste lay-out. Zo kunt u uw potentiële klanten in het buitenland op een professionele manier aanspreken. Eenvoudig, toch?