Projectmanagement

Veruit de meeste ondernemers vinden het fijn om één contactpersoon te hebben voor al hun vertalingen. Vaak zijn er meerdere soorten documenten, waarvoor niet alleen vertalers uit verschillende landen nodig zijn, maar ook vertalers met verschillende specialisatiegebieden die uw teksten op de juiste wijze kunnen schrijven. Wij zoeken voor u de juiste vertalers. Projectmanagement is een belangrijk onderdeel van de diensten van vertaalbureau TextHolm. U stuurt uw documenten één voor één of allemaal tegelijk naar ons op, en wij zorgen ervoor dat de teksten door de juiste vertalers worden vertaald die gespecialiseerd zijn in uw vakgebied. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat uw vertalingen van zeer hoge kwaliteit zijn.

 

Bekijk hier de voordelen op een rijtje.

Leveringstijd

Vaak hebben ondernemers een goed idee en grootse plannen, maar moeten alle teksten nog worden vertaald om zaken te kunnen doen in het buitenland. Wij weten hoe belangrijk het is om snel geholpen te worden. We antwoorden daarom gemiddeld al binnen één uur op al uw vragen. Dit wordt door veel van onze klanten gewaardeerd, omdat veel ondernemers niet lang willen wachten op hun vertaling. In de vertaalwereld, zeker op het gebied van projectmanagement, hebben we vrijwel altijd te maken met korte, strakke deadlines. Omdat wij een flexibel team hebben, kunnen we er altijd voor zorgen dat uw vertalingen, in alle talen, snel worden geleverd.

Meer dan alleen projectmanagement

Het zoeken naar de juiste vertaler voor uw tekst kost veel tijd, zeker als u uw teksten naar meerdere talen wilt laten vertalen en als de teksten verschillende specialisten vereisen. Bovendien is het opmaken van een tekst in Word of Excel erg belangrijk, maar voor de gemiddelde ondernemer een bijzaak die veel tijd kost en afleidt van wat een ondernemer het liefst doet: ondernemen. Maakt u zich geen zorgen. Wij bieden uitstekend projectmanagement. Wij zorgen ervoor dat we niet alleen de juiste vertaler en de juiste specialist voor uw teksttype zoeken en dat we uw teksten vertalen naar de gewenste talen, maar dat ook de lay-out precies hetzelfde blijft als het origineel. U stuurt ons uw originele tekst, wij selecteren de juiste vertalers voor alle talen en specialisaties en wij maken de tekst op met de juiste lay-out. Zo kunt u uw potentiële klanten in het buitenland op een professionele manier aanspreken zonder veel tijd en moeite. Eenvoudig, toch?

Nog steeds niet overtuigd?

Bekijk hier de beoordelingen van onze klanten uit heel Europa!