De Nederlandse taal

Het Nederlands is een West-Germaanse taal binnen de Germaanse taalfamilie. Nederlands is de officiële taal van Nederland, België, Suriname en de Nederlandse Antillen. Na het Engels en het Duits is Nederlands de grootste Germaanse taal. Er zijn meer dan 22 miljoen moedertaalsprekers en nog eens 5 miljoen mensen die het Nederlands als tweede taal spreken. Hoewel het erg lijkt op de andere talen uit dezelfde taalfamilie, bestaan er belangrijke, subtiele verschillen tussen bijvoorbeeld het Duits en het Nederlands.

Nederland

Nederland ligt in het westen van Europa. In het zuiden grenst het aan België, waar de inwoners ook Nederlands als moedertaal hebben. In het oosten grenst Nederland aan Duitsland. De officiële naam is het Koninkrijk der Nederlanden. De hoofdstad is Amsterdam en de regering bevindt zich in Den Haag. Verdere belangrijke steden zijn Rotterdam en Utrecht. Nederland behoort tot één van de meest ontwikkelde landen ter wereld. Een zeer belangrijke handelspartner voor Nederland is Duitsland en door de komst van de computer speelt ook het Engels een belangrijke rol in Nederland.

Nederlandse vertaling

Investeren in een goede Nederlandse vertaling is een goede keuze. Als u bijvoorbeeld zakenpartners in het buitenland heeft en uw teksten naar het Nederlands wilt laten vertalen, bent u bij ons aan het juiste adres. Ook als u een franchiseconcept uit het buitenland wilt introduceren in Nederland en dezelfde kernwaarden van het buitenlandse bedrijf wilt gebruiken, kunnen wij u helpen bij het vertalen van uw teksten. Het vertalen van de website, reclameteksten of zakelijke communicatie speelt een belangrijke rol bij het bereiken van uw zakelijke doelen. Goede teksten wekken interesse bij miljoenen nieuwe klanten in Nederland. We helpen u graag bij het verhogen van uw omzet door buitenlandse diensten en producten in het Nederlands te presenteren met een goede, helder geformuleerde Nederlandse vertaling door uw teksten te lokaliseren en aan te passen aan de Nederlandse markt.

Onze Nederlandse vertalers

Onze Nederlandse vertalers zijn gespecialiseerd in het vertalen van documenten die variëren van reclameteksten tot IT-gerelateerde documenten en van mode tot marketing. Dankzij onze samenwerkingen met kundige vertalers zijn we altijd in staat om de beste vertaler voor uw teksten te selecteren. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor uw Nederlandse vertaling.

Kwaliteitsgarantie

Bij ons krijgt u een unieke kwaliteitsgarantie. Als de Nederlandse vertaling niet naar volledige tevredenheid is vertaald, passen we de tekst aan tot het gewenste eindresultaat is bereikt. De kwaliteitsgarantie geldt tot acht dagen na levering van uw vertaling.