Menukaart vertalen

U hebt een goed restaurant met verschillende specialiteiten. Grote kans dat toeristen deze gerechten ook wel willen proberen. Uiteraard wilt u net als andere restaurants uw gerechten serveren aan toeristen uit de hele wereld, alleen kunnen uw gasten de menukaart niet lezen. Laat uw menukaart vertalen door gespecialiseerde vertalers en bereik miljoenen nieuwe gasten uit Europa en andere werelddelen. Een Engelse menukaart zorgt al voor veel extra lezers, en omdat veel Duitsers graag een bezoekje brengen aan Nederland, is ook een Duitse vertaling een goede keuze.

Daarom kiest u voor TextHolm

Een menukaart vertalen is meer dan het overzetten van de woorden van gerechten die u serveert. Een menukaart vertalen voor een restaurant is niet hetzelfde als het vertalen van een marketingtekst, omdat de teksten op een andere manier worden geschreven, en dus ook op een andere manier worden vertaald. Hiervoor hebben wij verschillende specialisten. Door te kiezen voor TextHolm kiest u voor vertalingen van topkwaliteit. Wij verzorgen vertalingen voor particulieren en bedrijven van over de hele wereld. Onze vertalers hebben jarenlange ervaring als het gaat om tekstvertalingen van menukaarten voor allerlei soorten restaurants. Zo weet u zeker dat uw vertaling van hoge kwaliteit is. Vraag nu een offerte aan en laat uw menukaart vertalen.

Leveringstijd

Vaak heeft u, net als alle ondernemers, een goed idee en grootse plannen, maar moet u alleen nog de menukaart vertalen naar een andere taal. Wij antwoorden gemiddeld binnen één uur op al uw vragen. Dit wordt door onze klanten gewaardeerd, omdat veel ondernemers niet lang willen wachten op hun vertaling. In de vertaalwereld hebben we vrijwel altijd te maken met korte, strakke deadlines. Omdat wij een flexibel team hebben, kunnen we er altijd voor zorgen dat uw vertaling snel wordt geleverd.

Meer dan alleen een menukaart vertalen

Het opmaken van een tekst in Word of Excel is belangrijk, maar voor de gemiddelde ondernemer een bijzaak die veel tijd kost en afleidt van wat een ondernemer het liefst doet: ondernemen. Maakt u zich geen zorgen. Wij zorgen ervoor dat we niet alleen uw teksten vertalen naar de gewenste talen, maar dat ook de lay-out precies hetzelfde blijft als het origineel. U stuurt ons uw originele tekst, wij verzorgen de vertalingen en maken de menukaart op met de juiste lay-out. Zo kunt u uw nieuwe gasten op een professionele manier verwelkomen. Eenvoudig, toch?