Handleiding vertalen

U hebt een goed product met een goede gebruiksaanwijzing of handleiding. U exporteert uw product naar het buitenland, maar de handleiding kan door de mensen daar niet worden gelezen. Laat uw handleiding vertalen door gespecialiseerde vertalers en bereik miljoenen nieuwe klanten binnen en buiten Europa. Als u uw handleiding bijvoorbeeld laat vertalen naar het Engels, bereikt u mensen in de grootste en belangrijkste internationale taal. Wilt u reclame maken voor Duitsland, laat uw teksten dan vertalen naar het Duits, en zorg ervoor dat de inwoners in het land van de belangrijkste Nederlandse handelspartner uw handleiding kunnen lezen in hun eigen taal. Het vertalen van een handleiding zorgt ervoor dat uw product aantrekkelijker wordt voor mensen in het buitenland.

Daarom kiest u voor TextHolm

Een handleiding vertalen is meer dan het overzetten van de woorden en zinnen die u in Nederland gebruikt. Ieder land heeft namelijk een eigen manier van schrijven als het om handleidingen gaat. Omdat handleidingen op een andere manier worden geschreven dan bijvoorbeeld websites of webshops, heeft u een specialist nodig. Wij zorgen voor de juiste vertaler voor uw teksten. Door te kiezen voor TextHolm kiest u voor vertalingen van topkwaliteit. Wij verzorgen vertalingen voor particulieren en bedrijven over de hele wereld. Onze vertalers hebben jarenlange ervaring als het gaat om tekstvertalingen van handleidingen voor allerlei soorten producten. Zo weet u zeker dat uw vertaling van hoge kwaliteit is.

Leveringstijd

Vaak willen ondernemers zo snel mogelijk beginnen met het verkopen van hun product in het buitenland, maar moet alleen nog de handleiding worden vertaald naar een andere taal. Wij antwoorden gemiddeld binnen één uur op al uw vragen. Dit wordt door onze klanten gewaardeerd, omdat veel ondernemers niet lang willen wachten op hun vertaling. In de vertaalwereld hebben we vrijwel altijd te maken met korte, strakke deadlines. Omdat wij een flexibel team hebben, kunnen we er altijd voor zorgen dat uw vertaling snel wordt geleverd.

Meer dan alleen een handleiding vertalen

Het opmaken van een tekst in Word of Excel is belangrijk, maar voor de gemiddelde ondernemer een bijzaak die veel tijd kost en afleidt van wat een ondernemer het liefst doet: ondernemen. Maakt u zich geen zorgen. Wij zorgen ervoor dat we niet alleen uw teksten vertalen naar de gewenste talen, maar dat ook de lay-out precies hetzelfde blijft als het origineel. U stuurt ons uw originele tekst, wij verzorgen de vertalingen en maken de tekst op met de juiste lay-out. Zo kunt u uw potentiële klanten in het buitenland op een professionele manier aanspreken. Eenvoudig, toch?