De Franse taal

Het Frans is een Romaanse taal die afkomstig is van het Latijn. Het Frans wijkt op veel punten af van andere Romaanse talen. Ook kent het Frans meerdere taalvarianten. Er zijn meer dan 75 miljoen moedertaalsprekers van het Frans. Het is de hoofdtaal in Frankrijk, maar ook een officiële taal in België, Zwitserland en Canada. Ook heeft de Franse taal een grote rol gespeeld in Nederland, voornamelijk in de zuidelijke provincies. Het Frans was de taal van de elite. Tegenwoordig is Frankrijk een populair vakantieland voor veel Europeanen, waardoor het Frans nog steeds een belangrijke communicatietaal is.

Frankrijk

Frankrijk is het op twee na grootste Europese land. Het land ligt in West-Europa en heeft meer dan 65 miljoen inwoners, waarvan ruim 11 miljoen mensen in en rondom de hoofdstad Parijs wonen. Qua oppervlakte is het land zelfs het grootste land van de Europese Unie. Frankrijk heeft een grote rol gespeeld bij het oprichten van de Economische Monetaire Unie. Deze unie heeft in 2002 geleid tot de invoering van de euro, die tot op heden het belangrijkste betaalmiddel binnen Europa is. Frankrijk is een rijk en welvarend land en behoort tot een van de welvarendste landen ter wereld.

Franse vertaling

Meer dan de helft van de Franse handel vindt plaats binnen de Europese Unie. Veel kleding, textiel, levensmiddelen, machines en landbouwproducten komen uit Frankrijk. Ook komen de meeste geïmporteerde producten uit Europa zelf. Een Franse vertaling van uw teksten is dus een goede investering als u zich wilt richten op de Europese markt. Het vertalen van uw teksten naar het Frans draagt bij aan de uitbreiding van uw bedrijf in het buitenland. Als u uw website, zakelijke teksten of nieuwsbrieven vertaalt naar het Frans, bereikt u miljoenen nieuwe potentiële klanten. Fransen hechten waarde aan het lezen van teksten in hun eigen taal.

Onze Franse vertalers

Onze gespecialiseerde vertalers verzorgen uw Franse vertaling van verschillende soorten teksten die variëren van mode-gerelateerde teksten tot culinaire documenten en van zakelijke teksten tot IT-gerelateerde teksten. Dankzij onze samenwerkingen met kundige vertalers zijn we altijd in staat om de beste vertaler voor uw teksten te selecteren. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor uw Franse vertaling.

Kwaliteitsgarantie

Bij ons krijgt u een unieke kwaliteitsgarantie. Als de Franse vertaling niet naar volledige tevredenheid is vertaald, passen we de tekst aan tot het gewenste eindresultaat is bereikt. De kwaliteitsgarantie geldt tot acht dagen na levering van uw vertaling.