De Finse taal

Het Fins is een aparte taal in Noord-Europa die in geen enkel opzicht lijkt op de Germaanse of Romaanse talen van Europa. Alleen het Ests en het Hongaars hebben van origine een aantal overeenkomsten, maar mensen uit Estland, Hongarije en Finland kunnen elkaar onderling niet verstaan. Het Fins wordt door zes miljoen mensen gesproken, waarvan de meesten in Finland wonen. Omdat het Fins niet lijkt op andere talen, is het erg moeilijk voor anderen om de taal te leren. Ook bestaan er veel verschillende dialecten in Finland.

Finland

Finland ligt in het uiterste Noordoosten van Europa. Het grenst in het noorden aan Noorwegen en Zweden, en de hele oostkant grenst aan Rusland. Finland hoorde jarenlang bij Zweden, maar is sinds 1917 onafhankelijk. De cultuur van Finland is anders dan die van de meeste Europese landen, vooral omdat Finland zich minder op Europa richt dan de rest. Regels spelen in Finland een belangrijke rol en mensen houden zich ook strikt aan de regels. Finland is lid van de Europese Unie en het is een zeer welvarend land.

Finse vertaling

Omdat het Fins niet lijkt op de Germaanse en Romaanse talen, is investeren in een goede Finse vertaling is een slimme keuze. Als u de zakelijke markt wilt betreden in Finland met uw diensten of producten kunnen wij u helpen bij het vertalen van uw teksten. Het vertalen van uw documenten, website of zakelijke brieven speelt een belangrijke rol bij het uitbreiden van uw zakelijke doelen. Goede teksten wekken interesse op bij honderden nieuwe klanten in Finland. We helpen u graag bij het verhogen van uw omzet door uw diensten en producten in het buitenland te presenteren met goede, helder geformuleerde teksten in de eigen taal van het land door uw teksten te vertalen en te lokaliseren.

Onze Finse vertalers

Onze gespecialiseerde vertalers verzorgen een Finse vertaling van bijvoorbeeld marketingteksten, IT-gerelateerde documenten, textiel en marketing. Dankzij onze samenwerkingen met kundige vertalers zijn we altijd in staat om de beste vertaler voor uw teksten te selecteren. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor uw Finse vertaling.

Kwaliteitsgarantie

Bij ons krijgt u een unieke kwaliteitsgarantie. Als de Finse vertaling niet naar volledige tevredenheid is vertaald, passen we de tekst aan tot het gewenste eindresultaat is bereikt. De kwaliteitsgarantie geldt tot acht dagen na levering van uw vertaling.