De Engelse taal

Het Engels is een Germaanse taal die oorspronkelijk uit Engeland komt. Omdat de taal is ontstaan uit dezelfde taalfamilie als het Duits en het Nederlands, heeft het Engels veel overeenkomsten met deze talen. Op dit moment is het Engels de belangrijkste internationale taal op het gebied van politiek, economie, wetenschap en techniek. Voor veel bedrijven is het Engels de belangrijkste communicatietaal.  De Engelse taal heeft tegenwoordig de meeste invloed ter wereld.

Het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten

De twee belangrijkste gebieden waar het Engels wordt gesproken zijn het Verenigd Koninkrijk in Europa en de Verenigde Staten van Amerika. Het Verenigd Koninkrijk bestaat uit vier landen: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Deze landen liggen in het westen van Europa. Engeland is het grootste land van het Verenigd Koninkrijk en het heeft de meeste inwoners. Ieder land heeft een eigen cultuur met eigen dialecten. De Verenigde Staten bestaan uit 50 verschillende staten in het noorden van Amerika, die grenzen aan Canada in het noorden en Mexico in het zuiden. De Verenigde Staten zijn sinds 1783 door Groot-Brittannië erkend als onafhankelijk land. Hierna kregen de Verenigde Staten een eigen grondwet.

Engelse vertaling

Het Engels is de belangrijkste taal als het gaat om internationale handel. Investeren in een goede Engelse vertaling is een goede keuze. Als u de zakelijke markt wil betreden in het Verenigd Koninkrijk of in de Verenigde Staten van Amerika met uw diensten of producten kunnen wij u helpen met uw Engelse vertaling. Het vertalen van uw website, reclameteksten of zakelijke communicatie speelt een belangrijke rol bij het uitbreiden van uw zakelijke doelen. Goede teksten wekken interesse bij miljoenen nieuwe klanten in vrijwel alle landen. We helpen u graag bij het verhogen van uw omzet door uw diensten en producten in het buitenland te presenteren met goede, helder geformuleerde teksten in de eigen taal van het land door uw teksten te vertalen en te lokaliseren.

Onze Engelse vertalers

Onze gespecialiseerde Engelse vertalers vertalen documenten die variëren van websites tot IT-gerelateerde documenten en van zakelijke communicatie tot reclameteksten. Dankzij onze samenwerkingen met kundige vertalers zijn we altijd in staat om de beste vertaler voor uw Engelse vertaling te selecteren. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor uw Engelse vertaling.

Kwaliteitsgarantie

Bij ons krijgt u een unieke kwaliteitsgarantie. Als de Engelse vertaling niet naar volledige tevredenheid is vertaald, passen we de tekst aan tot het gewenste eindresultaat is bereikt. De kwaliteitsgarantie geldt tot acht dagen na levering van uw vertaling.