De Duitse taal

Het Duits is een West-Germaanse taal binnen de Germaanse taalfamilie. Duits is de officiële taal van Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, en het wordt ook gesproken in Luxemburg en België. De standaardvariant heet het Hochdeutsch. Duits is de moedertaal van meer dan 100 miljoen mensen wereldwijd. Hiermee is het de grootste taal van de Europese Unie, en na het Russisch zelfs de op één na grootste taal van heel Europa. Duits en Nederlands lijken erg veel op elkaar omdat ze uit dezelfde taalfamilie komen. Toch bestaan er belangrijke verschillen.

Duitsland

Duitsland heeft de grootste bevolking van Europa. Het Duits neemt momenteel erg toe in populariteit in Nederland omdat Duitsland, na de val van de Berlijnse muur, economisch sterker is geworden. De Bondsrepubliek Duitsland ligt zeer centraal in Europa en is voor veel landen, waaronder Nederland, een erg belangrijke handelspartner. Op technologisch gebied heeft het land de op drie na sterkte economie ter wereld. Voor Nederland is Duitsland een belangrijke handelspartner, zowel voor de import als voor de export van goederen en diensten.

Duitse vertaling

Investeren in een goede Duitse vertaling is een goede keuze. Als u de zakelijke markt wil betreden in Duitsland, Oostenrijk of Zwitserland met uw diensten of producten kunnen wij u helpen bij het vertalen van uw teksten. Het vertalen van uw website, reclameteksten of zakelijke communicatie speelt een belangrijke rol bij het uitbreiden van uw zakelijke doelen. Goede teksten wekken interesse op bij honderden nieuwe klanten in andere landen. We helpen u graag bij het verhogen van uw omzet door uw diensten en producten in het buitenland te presenteren met goede, helder geformuleerde teksten in de eigen taal van het land door uw teksten te vertalen en te lokaliseren.

Onze Duitse vertalers

Onze gespecialiseerde vertalers zorgen voor een Duitse vertaling van documenten die variëren van reclameteksten tot IT-gerelateerde documenten en van mode tot marketing. Dankzij onze samenwerkingen met kundige vertalers zijn we altijd in staat om de beste vertaler voor uw teksten te selecteren. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor uw Duitse vertaling.

Kwaliteitsgarantie

Bij ons krijgt u een unieke kwaliteitsgarantie. Als de Duitse vertaling niet naar volledige tevredenheid is vertaald, passen we de tekst aan tot het gewenste eindresultaat is bereikt. De kwaliteitsgarantie geldt tot acht dagen na levering van uw vertaling.