Diensten vertaalbureau TextHolm

De diensten van vertaalbureau TextHolm zijn onder te verdelen in drie verschillende categorieën. De drie diensten die wij leveren zijn tekstvertalingen, correctiewerk en projectmanagement.

 

Vertalingen

De belangrijkste dienst die wij leveren is tekstvertalingen. Wij zijn gespecialiseerd in de talen Deens, Duits, Engels, Fins, Frans, Nederlands, Noors, Russisch, Spaans en Zweeds. Uw tekst wordt door moedertaalsprekers naar de gewenste taal vertaald om ervoor te zorgen dat uw originele boodschap en het doel van de tekst volledig worden behouden. We gebruiken de modernste en meest gebruikte vertaalsoftware om kwalitatief goed werk te kunnen leveren. Onze vertalers hebben jarenlange ervaring als het gaat om tekstvertalingen voor allerlei soorten branches. Hierdoor weet u zeker dat uw vertaling van hoge kwaliteit is.

Correctiewerk

Als u een succesvol bedrijf heeft, wilt u natuurlijk ook in het buitenland een goede indruk maken. Heeft u een tekst en weet u niet zeker of deze helemaal foutloos is, of deze natuurlijk klinkt en of deze qua inhoud goed aansluit op de lezer? Eén van de diensten van vertaalbureau TextHolm is correctiewerk. Wij helpen u met het corrigeren van uw geschreven teksten. Dit kunnen eerder vertaalde documenten zijn waarmee u niet helemaal tevreden bent, maar ook teksten die zelf geschreven zijn. Zo kunt u er zeker van zijn dat u uw klanten op een professionele wijze aanspreekt in hun eigen taal. Een zeer kleine investering maakt al een enorm verschil. Dit ziet u uiteraard weer terug in de resultaten van uw onderneming.

Projectmanagement

De meeste ondernemers vinden het fijn om één contactpersoon te hebben voor al hun vertalingen. Vaak zijn er meerdere soorten documenten, waarvoor niet alleen vertalers uit verschillende landen nodig zijn, maar ook vertalers met verschillende specialisatiegebieden die uw teksten op de juiste wijze kunnen schrijven. Wij zoeken voor u de juiste vertalers. Projectmanagement is een belangrijk onderdeel van de diensten van vertaalbureau TextHolm. U stuurt uw documenten één voor één of allemaal tegelijk naar ons op, en wij zorgen ervoor dat de teksten door de juiste vertalers worden vertaald die gespecialiseerd zijn in uw vakgebied. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat uw vertaling van zeer hoge kwaliteit is.

Leveringstijd

Vaak hebben ondernemers een goed idee en grootse plannen, maar moet alleen de tekst nog worden vertaald naar een andere taal. Wij antwoorden gemiddeld binnen een uur op al uw vragen. Dit wordt door veel van onze klanten gewaardeerd, omdat veel ondernemers niet lang willen wachten op hun vertaling. In de vertaalwereld hebben we vrijwel altijd te maken met korte, strakke deadlines. Omdat wij een flexibel team hebben, kunnen we er altijd voor zorgen dat uw vertaling snel wordt geleverd.

Kwaliteitsgarantie

Bij ons krijgt u een unieke kwaliteitsgarantie. Als uw vertaling niet naar volledige tevredenheid is vertaald, passen we de tekst aan tot het gewenste eindresultaat is bereikt. De kwaliteitsgarantie geldt tot acht dagen na levering van uw vertaling.

Diensten vertaalbureau TextHolm – bekijk hier de beoordelingen of bekijk de pagina met alle voordelen op een rijtje!