De Deense taal

Het Deens is een Scandinavische taal en behoort tot de Noord-Germaanse talen, net als het Zweeds en het Noors. Deze taal wordt door ongeveer 5,5 miljoen mensen gesproken. Het Deens wordt niet alleen in Denemarken gesproken, maar kent ook een officiële status op de Faeröer en in Groenland. Zelfs in het noorden van Duitsland is het Deens een officieel erkende taal. Het Deens heeft vroeger veel invloed gehad van het Duits, waardoor de uitspraak afwijkt van het Zweeds en het Noors. De uitspraak van het Deens is erg moeilijk aan te leren voor anderen. Ook kent Denemarken erg veel verschillende dialecten, maar iedereen beheerst en spreekt de standaardvariant, het Rijksdeens.

Denemarken

Denemarken is het zuidelijkste en kleinste land van de Scandinavische landen. Het vasteland van Denemarken grenst aan Duitsland, en Zweden is te bereiken via een lange brug vanuit de hoofdstad Kopenhagen. Sinds 1973 is Denemarken lid van de Europese Unie. De landbouw speelde vroeger een grote rol in Denemarken, maar tegenwoordig is de industriële sector sterk uitgebreid. De meeste handel vindt plaats binnen de Europese Unie en de Verenigde Staten. De koopkracht in Denemarken is erg hoog en behoort tot de top van de wereld.

Deense vertaling

De meeste Denen kunnen zich prima verstaanbaar maken in het Engels. Toch is investeren in een goede Deense vertaling is een verstandige keuze. Als u de zakelijke markt in Denemarken met uw diensten of producten wil betreden, kunnen wij voor uw Deense vertaling zorgen. Het vertalen van uw website, commerciële teksten of zakelijke communicatie speelt een belangrijke rol bij het uitbreiden van uw internationale doelen. Goede teksten wekken interesse op bij honderden nieuwe klanten in andere landen. We helpen u graag bij het verhogen van uw omzet door uw diensten en producten in het buitenland te presenteren met duidelijke, goed geformuleerde teksten in de eigen taal van het land door uw documenten te vertalen en te lokaliseren.

Onze Deense vertalers

Onze gespecialiseerde vertalers helpen u graag met een Deense vertaling van uw documenten die variëren van reclameboodschappen tot IT-gerelateerde documenten en van textiel tot bedrijfscommunicatie. Dankzij onze samenwerkingen met kundige vertalers zijn we altijd in staat om de beste vertaler voor uw teksten te selecteren. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor uw Deense vertaling.

Kwaliteitsgarantie

Bij ons krijgt u een unieke kwaliteitsgarantie. Als uw Deense vertaling niet naar volledige tevredenheid is vertaald, passen we de tekst aan tot het gewenste eindresultaat is bereikt. De kwaliteitsgarantie geldt tot acht dagen na levering van uw vertaling.