CV vertalen

Bent u op zoek naar een nieuwe baan in het buitenland of wilt u gaan werken voor een internationale onderneming? Laat uw cv vertalen door gespecialiseerde vertalers en bereik duizenden werkgevers binnen en buiten Europa. Als u uw cv bijvoorbeeld laat vertalen naar het Engels, kunnen werkgevers in vrijwel alle Europese landen uw cv lezen. Woont u in de buurt van de Duitse grens, dan is een Duitse vertaling van uw cv een goede keuze. Of zit uw nieuwe werkgever misschien wel in Frankrijk? Laat dan uw cv vertalen naar het Frans.

Daarom kiest u voor TextHolm

Een cv vertalen is meer dan het overzetten van de woorden en zinnen die in uw cv staan. Ieder land heeft namelijk eigen woorden voor opleidingen en functies. Bovendien worden de teksten in ieder land anders geschreven omdat er cultuurverschillen bestaan binnen het internationale bedrijfsleven. Omdat de teksten op een andere manier worden geschreven dan bijvoorbeeld handleidingen of brochures, heeft u een specialist nodig. Wij zorgen voor de juiste vertaler voor uw teksten. Door te kiezen voor TextHolm kiest u voor vertalingen van topkwaliteit. Wij verzorgen vertalingen voor particulieren en bedrijven over de hele wereld. Onze vertalers hebben jarenlange ervaring als het gaat om het vertalen van cv’s voor allerlei soorten functies. Zo weet u zeker dat uw vertaling van hoge kwaliteit is.

Leveringstijd

De meeste mensen die in het buitenland willen werken of willen solliciteren bij een internationale onderneming en een mooie vacature zien, laten die kans niet graag lopen. Nu hoeft u alleen nog uw cv te vertalen naar een andere taal, en het liefst zo snel mogelijk. Wij antwoorden gemiddeld binnen één uur op al uw vragen. Dit wordt door onze klanten gewaardeerd, omdat veel mensen niet lang willen wachten op hun vertaling. In de vertaalwereld hebben we vrijwel altijd te maken met korte, strakke deadlines. Omdat wij een flexibel team hebben, kunnen we er altijd voor zorgen dat uw vertaling snel wordt geleverd.

Meer dan alleen een cv vertalen

Het opmaken van een tekst in Word of Excel is belangrijk, maar voor de gemiddelde persoon een bijzaak die veel tijd kost en afleidt van wat het belangrijkste is: u richten op het sollicitatiegesprek. Maakt u zich geen zorgen. Wij zorgen ervoor dat we niet alleen uw cv vertalen naar de gewenste taal, maar dat ook de lay-out precies hetzelfde blijft als het origineel. U stuurt ons uw originele cv, wij verzorgen de vertalingen en maken de tekst op met de juiste lay-out. Zo kunt u uw potentiële werkgevers in het buitenland op een professionele manier aanspreken. Eenvoudig, toch?