Software of app vertalen

U doet het goed als softwareontwikkelaar of u hebt een app waarvan u zeker weet dat deze ook goed kan worden gebruikt in het buitenland, maar mensen kunnen de tekst niet lezen. Laat uw software of app vertalen door gespecialiseerde vertalers en bereik miljoenen nieuwe klanten binnen en buiten Europa. Als u uw app bijvoorbeeld laat vertalen naar het Engels, zal bijna iedereen uw software kunnen gebruiken, omdat dit de grootste taal is in de IT. Een goede vertaling van een app biedt meer mogelijkheden in het internationale bedrijfsleven.

Daarom kiest u voor TextHolm

IT-gerelateerde teksten vertalen is meer dan het overzetten van de woorden en zinnen die u in het Nederlands gebruikt. Iedereen is in zijn eigen land gewend aan specifieke termen op het gebied van IT. Omdat deze teksten op een andere manier worden geschreven dan bijvoorbeeld zakelijke teksten of websites, heeft u een specialist nodig. Wij zorgen voor de juiste vertaler voor uw teksten. Door te kiezen voor TextHolm kiest u voor vertalingen van topkwaliteit. Wij verzorgen vertalingen voor particulieren en bedrijven van over de hele wereld. Onze vertalers hebben jarenlange ervaring als het gaat om tekstvertalingen van software en apps voor allerlei soorten branches. Zo weet u zeker dat uw vertaling van hoge kwaliteit is.

Leveringstijd

Vaak willen ondernemers liever gisteren dan vandaag reclame maken voor hun software of app, maar hoeft alleen nog de tekst te worden vertaald naar een andere taal. Wij antwoorden gemiddeld binnen één uur op al uw vragen. Dit wordt door onze klanten gewaardeerd, omdat veel ondernemers niet lang willen wachten op hun vertaling. In de vertaalwereld hebben we vrijwel altijd te maken met korte, strakke deadlines. Omdat wij een flexibel team hebben, kunnen we er altijd voor zorgen dat uw vertaling snel wordt geleverd.

Meer dan alleen software of een app vertalen

Het opmaken van een tekst in Word of Excel is belangrijk, maar voor de gemiddelde ondernemer een bijzaak die veel tijd kost en afleidt van wat een ondernemer het liefst doet: ondernemen. Maakt u zich geen zorgen. Wij zorgen ervoor dat we niet alleen uw app vertalen naar de gewenste talen, maar dat ook de lay-out precies hetzelfde blijft als het origineel. U stuurt ons uw originele tekst, wij verzorgen de vertalingen en maken de tekst op met de juiste lay-out. Zo kunt u uw potentiële klanten in het buitenland op een professionele manier aanspreken. Eenvoudig, toch?