Offerte voor vertaling aanvragen

Niet iedere tekst is hetzelfde. Soms zijn teksten eenvoudig, en soms vereisen ze een gespecialiseerde vertaler die bekend is met het woordgebruik en het jargon van uw teksten. De vraag “Wat kost een vertaling” is dus te vergelijken met de vraag “Wat kost een huis” of “Wat kost een auto”. Het is afhankelijk van veel verschillende factoren, en vooral ook van uw eisen. Vul het onderstaande formulier in, voeg uw teksten toe als bijlage en druk op “Verzenden”. Uw gegevens en vragen worden automatisch naar ons verzonden. Onze projectmanagers zullen u zo snel mogelijk een offerte voor vertaling op maat sturen en uw vragen beantwoorden.

Persoonlijk contact in vier talen

Omdat onze medewerkers vloeiend Engels, Nederlands, Duits en Zweeds spreken, kunt u bij ons een offerte voor vertaling aanvragen in verschillende talen. Dit kan schriftelijk via e-mail of Skype, maar ook telefonisch.

 

Vragen of opmerkingen?

Heeft u vragen of opmerkingen over onze diensten of over ons bedrijf waarop u het antwoord niet op deze website kunt vinden of wilt u een offerte bij ons aanvragen? Neem dan contact met ons op.

  Uw naam (verplicht)

  Bedrijfsnaam

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Uw brontaal (verplicht)
  DeensDuitsEngelsFinsFransNederlandsNoorsRussischSpaansZweeds

  Uw doeltaal (verplicht)
  DeensDuitsEngelsFinsFransNederlandsNoorsRussischSpaansZweeds

  Wij antwoorden gemiddeld al binnen één uur!

  De meeste ondernemers vinden het belangrijk dat ze snel worden geholpen. Als u uw product of dienst graag in het buitenland wilt presenteren, wilt u niet lang wachten op een offerte en op uw vertaling. Wij weten hoe belangrijk het is om snel antwoord te krijgen als er vragen zijn. Om deze reden reageren we gemiddeld binnen één uur op al uw vragen en opmerkingen!